{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }
BESPLATAN INFO: 0800 50 113

VIP LASIK: Poseban tretman podređen željama pacijenata

Nošenje naočala i sočiva osim što zna biti naporno – košta vas dosta vremena i novca. Jednim kratkotrajnim i bezbolnim zahvatom, laserskom korekcijom dioptrije, konačno možete progledati, a od sada – baš onog dana kada to poželite.

VIP LASIK je nova usluga u Klinici Svjetlost Banja Luka koja je potpuno podređena pacijentima i u kojoj sami birate:

  • datum operacije
  • doktora koji će vas operisati

Uskladite termin s vašim slobodnim vremenom

Odabirom VIP LASIK usluge, Klinika Svjetlost Banja Luka vam pruža priliku da termin operacije uskladite s vašim slobodnim vremenom, te odaberete ljekara kojem najviše vjerujete. Brigu oko prevoza sa Aerodroma Banja Luka takođe možete prepustiti nama. Na aerodromu će vas dočekati naše osoblje, a na vama je samo da uživate u novom iskustvu koje će vam promijeniti život na bolje.

Besplatne konsultacije

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice vezane za lasersku korekciju dioptrije, naši ljekari vam stoje na raspolaganju za potpuno besplatne online konsultacije. Na vaša pitanja odgovaramo u najkraćem mogućem roku, a možete ih poslati putem kontakt forme ili besplatnog poziva na broj naveden na stranici.

Brz oporavak i besplatne kontrole

Sve zahvate u našoj klinici vrše vrhunski stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom i preko pet stotina uspješno izvršenih operacija godišnje. Proces oporavka je brz i za kratko vrijeme se vraćate svojim svakodnevnim obavezama bez naočala i sočiva. U narednih 6 mjeseci, kontrole u našoj Klinici za vas će biti BESPLATNE, a u sklopu VIP usluge dobijate i duplu terapiju.

Prevoz od i do Aerodroma Banja Luka

U slučaju da živite van BIH, idealna je prilika da iskoristite nove, promo letove banjalučkog aerodroma. Vaše je da odaberete datum operacije i obezbjedite avio kartu, a naš tim će biti tu da vas dočeka. Za vas organizujemo prevoz od i do Aerodroma Banja Luka na dan predoperativnog pregleda, kao i na dan same operacije.

Kako zakazati termin?

Termin za konsultacije ili pregled možete zakazati na više načina. Najjednostavniji je da u nastavku popunite polja i u njih upišete podatke.

Nakon što primimo Vaš zahtjev i provjerimo slobodne termine, pozvaćemo Vas kako bismo dogovorili detalje.

BESPLATAN INFO: 0800 50 113
Skip to content