Velika martovska akcija – 20% popust na tretman hijaluronskim filerima

TRETMAN-HIJALURONSKIM-FILTERIMA

Uklonjeni tamni podočnjaci, zaglađene bore oko očiju, poboljšan tonus i volumen kože, izuzetna hidriranost, mladalački sjaj i svježina lica. Zvuči li vam to dobro?

Onda je pravo vrijeme da si podarite taj izgled koji ste toliko priželjkivali baš sada! Zašto? Zato što do kraja mjeseca odobravamo popust od 20% upravo na zahvat koji omogućava sve to.

Iskoristite priliku i ovim jedinstvenim poklonom obradujte sami sebe ili nekoga koga volite!

Naravno, konkretnih želja i potreba ima koliko i pojedinačnih pacijenta i sve se razlikuju. Pa ipak, ono što je svima zajedničko jeste želja za što ljepšim izgledom, za mladolikošću sjajne i zaglađene kože bez tamnih podočnjaka i onih sitnih bora oko očiju.

To je upravo ono što omogućava tretman ubrizgavanja hijaluronskih filera.

Kako se, za razliku od sastojaka brojnih drugih tretmana, hijaluron i prirodno nalazi u našem organizmu, tretman predstavlja samo dopunu te već postojeće količine. To znači da u organizam ne unosite ništa strano i neprirodno, ništa što bi moglo izazvati alergijske reakcije ili burne odgovore tijela.

Manjak hijalurona negativno utiče na tonus kože koja postaje tamnija, tanja i sklonija borama. Ubrizgavanjem vrlo male količine hijalurona na ciljno područje taj tonus se povećava i bore se zaglađuju, a oni neugodni tamni kolutovi ispod očiju jednostavno nestaju. Pored toga, dubinska hidratacija koju pruža koži utiče i na ujednačavanje tena i postizanje one zdrave boje i sjaja koja odiše željenom svježinom i ostavlja utisak odmornosti i energičnosti.

Detaljno stanje kako kože tako i cjelokupnog organizma, opšte zdravstveno stanje pacijenta, specifičnosti kože i količina i dubina postojećih bora – sve su to faktori koji utiču na to koliko vam je hijalurona potrebno za tretman. Za većinu pacijenata, dovoljna količina jeste 1 ml za kompletno okoloočno područje, ali važno je znati i kako i gdje će se hijaluron tačno ubrizgavati. Baš zbog toga je važno pažljivo odabrati ko će vam izvesti tretman, jer ipak ne želite da vam injekcije u lice daje tek bilo ko, zar ne?

U mjesecu žena, Specijalna bolnica Svjetlost poklanja popust od 20% za sve one koji žele ispraviti sve one sitne „nesavršenosti“ na licu i to baš u predjelu oko očiju. Odlučite li se na ovaj zahvat do kraja mjeseca marta cijena 1 ml hijaluronskog filera za vas će umjesto 400 KM biti 320 KM.

Ako i vi želite li tretman podmlađivanja lica koji je minimalno invazivan a daje dugotrajne i odmah primjetne efekte, ako želite ukloniti tamne podočnjake i vratiti licu svježinu – pozovite nas na broj 051 439 591 ili nam pišite na broj 066 916 445 (Viber i WhatsApp) i zakažite svoj termin.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.