{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Tecnis Eyhance intraokularna sočiva

Da li vas muči dioptrija na daljinu? Imate i problema sa vidom na srednjoj udaljenosti? Imamo rješenje.

Tecnis Eyhance intraokularna sočiva poboljšavaju vid na daljinu i vid na srednjoj udaljenosti bez naočala. To u praksi znači da pacijenti sa ugrađenim Tecnis Eyhance sočivom ne moraju nositi naočale za: vožnju, gledanje TV, odlazak u bioskop, rad na računaru…

Pored toga, ne stvaraju smetnje u uslovima slabijeg svjetla poput noćne vožnje ili sumraka. Neki pacijenti nakon ugradnje ovih sočiva mogu da čitaju bez naočala, ali većini ipak treba za rad na blizini.

Tecnis Eyhance je najnovija tehnologija intraokularnih sočiva koja omogućava visoku jasnoću vida. Ugrađuju se tokom operacije mrene, koja je potpuno bezbolan, siguran i učinkovit zahvat tokom kojeg se odstranjuje mrena, a ugrađuju se umjetna intraokularna sočiva. Oporavak traje veoma kratko i povratak svakodnevnim aktivnostima je momentalan.

Pacijentima se nakon operacije mrene omogućava visok kvalitet vida uz manju potrebu za nošenjem naočala u odnosu na standardna, do sad poznata, monofokalna intraokularna sočiva.

Zahvaljujući asferičnoj i ahromatskoj tehnologiji, Tehnic Eyhance omogućuje visoku jasnoću vida i dokazana je dugoročna optička stabilnost.

Ukoliko želite da poboljšate kvalitet svog vida i omogućite visoku nezavisnost o naočalama, zakažite pregled u Specijalnoj oftamološkoj bolnici Svjetlost Banja Luka pozivom na besplatni telefon 0800 50 113.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content