{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Synergy i Eyehance multifokalna sočiva

Synergy multifokalna sočiva

Njihova nevjerovatna sličnost sa prirodnim sočivom koja omogućava pacijentu da već nakon 24-36h vidi savršeno na svim udaljenostima.  Nusefekti skoro da ne postoje, kao što ne postoji ni razlika u kvalitetu noćnog i dnevnog vida.

kutija od sociva

Synergy IOL

Ova sočiva namijenjena su osobama koje žele korigovati dioptriju za čitanje, a u isto vrijeme ne žele izgubiti na kvalitetu vida na daljinu i srednju daljinu. 

Još jedna od prednosti Synergy sočiva je i nepostojanje „prelaznih zona vida“, odnosno bez obzira na to da li se tekst koji se čita postavi na 30 ili 35 cm od oka, vid će biti jednako dobar. 

 

Eyehance multifokalna sočiva

 

Tecnis Eyhance intraokularna sočiva poboljšavaju vid na daljinu i vid na srednjoj udaljenosti bez naočala. To u praksi znači da pacijenti sa ugrađenim Tecnis Eyhance sočivom ne moraju nositi naočale za: vožnju, gledanje TV, rad na računaru i sl.

Tecnis Eyhance je najnovija tehnologija intraokularnih sočiva koja omogućava visoku jasnoću vida. Ugrađuju se tokom operacije mrene, koja je potpuno bezbolan, siguran i učinkovit zahvat tokom kojeg se odstranjuje mrena, a ugrađuju se umjetna intraokularna sočiva. ‘

Logo firme

Tecnis Eyhancce IOL

 

Ne odlažite više rješavanje problema lošeg vida. 

Zakažite svoj termin u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici Svjetlost Banja Luka već danas, na brojeve telefona: 051/439-591; 051/439-592 ili 0800 50 113.

PODIJELI NA

+ posts
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content