{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Sedmica posvećena djeci u Klinici Svjetlost Banja Luka

klinika svjetlost banja luka - sedmica posvecena djeci

Klinika Svjetlost odlučila je da april posveti najmlađim građanima Banjaluke!

Naime, od sutra, 11. aprila 2017. godine u klinici “Svjetlost” Banja Luka, dr Miloš Milićević će biti na raspolaganju majkama s djecom do 12 mjeseci starosti kako bi im objasnio sve u vezi vida života koji tek počinje.

“Želja nam je da majkama ponudimo adekvatne odgovore i da smanjimo brige bar oko očiju, jer znamo, iz iskustva, da pitanja ima mnogo, a odgovora onih tačnih, jako malo,” rekao je dr Milićević.

Ukoliko i vi želite da dr Milićević pogleda oči vaše bebe i odgovori na vaša pitanja, rezervišite svoj termin već danas, jer je broj mjesta ograničen. Besplatne konsultacije doktor će obavljati do kraja ove sedmice, tačnije do petka.

Ovo je još jedan od načina da klinika Svjetlost građanima Banjaluke vrati za povjerenje koje oni svakodnevno ukazuju doktorima i osoblju ove medicinske ustanove.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content