AKCIJA U KLINICI SVJETLOST: Riješite se podočnjaka, podignite kapke

akcija klinika svjetlost banja luka - uklanjanje podocnjaka

Klinika Svjetlost Banja Luka nastavlja da raduje sve svoje pacijente i one koji bi to tek trebali da postanu, pripremajući nove akcijske cijene za one usluge koje su nam svima potrebne.

O čemu se radi?

Jedna od najpopularnijih metoda u posljednje vrijeme koja, polako ali sigurno, postaje trend u svijetu je upravo blefaroplastika. Zahvat koji «skida» godine s lica i koji čini da se mnogo bolje osjećate u svojoj koži, u klinici Svjetlost Banja Luka se radi odavno i vrlo uspješno.

Ukoliko se prijavite i budete među prvih 50 najsrećnijih, klinika Svjetlost Banja Luka vam poklanja 20% popusta na podizanje gornjih i donjih kapaka i uklanjanje podočnjaka i to do 01.03.2018.

«Na ovu akciju odlučili smo se kako bi nam početak godine svima bio što bolji i što ljepši, a to je upravo ono što ovaj zahvat i radi. Sam operativni zahvat je potpuno bezbolan za pacijenta, bilo da se radi o operaciji gornjih ili donjih kapaka. Zahvat se izvodi u lokalnoj anesteziji, uz aplikaciju anestetika ispod kože koja će biti odstranjena. Rez se radi u prirodnim naborima kapka ili ispod trepavica i zatvori se šavovima koji se odstranjuju nakon 7 dana, sa brzim oporavkom i praktično nevidljivim ožiljkom,» istakao je dr Bojan Kozomara koji ove zahvate i obavlja.

O tome koliko je zahvat siguran i uspješan govori i činjenica da se pacijent  može vratiti svojim svakodnevnim životnim aktivnostima već nakon nekoliko dana.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku i poklonite sebi novu dozu samopouzdanja!

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.