Rejmond iz Australije operisao kataraktu u našoj klinici

rejmond iz australije operisao kataraktu u klinici svjetlost banja luka

Šta povezuje Banja Luku i Australiju?

Klinika Svjetlost Banja Luka!

Nedavno smo gospodinu Rejmondu iz Australije riješili veliki problem koji je imao s očima – operisali smo mu kataraktu na očima i omogućili mu da vidi savršeno svojim očima.

Otkud on kod nas?

Vođen činjenicom da mu je žena iz naših krajeva, Rejmond se raspitao i za medicinske usluge i došao do zaključka da su usluge kod nas ne samo povoljnije, već i kvalitetnije.

Primjera radi u Australiji bi za ovu operaciju morao da plati 4000 AUS $ po oku. A u državnoj bolnici bi na termin čekao I DO 2 GODINE.

Na pitanje zašto nije otišao negdje bliže Australiji, odgovorio je – nigdje nema doktora sa dušom kao ovdje.

Rejmond je bio i na kontroli kod dr Kozomare i njegove oči su sada zdrave.

Dobar glas o nama sada putuje i na druge kontinente.

A vi ga takođe prenesite dalje.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftamologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftamologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftamologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content