{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Preko 1100 uspješnih operacija u 2016. godini!

Prethodna godina bila je vrlo uspješna za poznatu banjalučku oftalmološku kliniku “Svjetlost” Banja Luka na čijem čelu se nalazi poznati doktor Bojan Kozomara koji već godinama kliniku vodi putem uspjeha.

O značajnom napretku klinike svjedoči preko 1100 uspješno izvedenih operacija u Banjaluci, a ono što je još važnije je činjenica da se radi o velikom broju regionalnih pacijenata koji su svoje povjerenje dali klinici i time proširili dobar glas o Banjaluci.

“Svi naši uspjesi djelo su timskog rada. Konstantno radimo na usavršavanju svakog pojedinca, razmjenjujemo iskustva s kolegama u regionu i slušamo i komentare pacijenata. Da, godina je bila dobra, ali ova mora biti još bolja,” istakao je dr Kozomara.

A da će tako biti svjedoči i činjenica da je klinika sada bogatija za najsavremeniju opremu za operacije na zadnjem segmentu oka koje će doprinijeti još većem i uspješnijem obimu posla.

Prethodnu godinu obilježile su i brojne nagrade poput nagrade za najbolju operaciju izvedenu uživo dodijeljenu u Milanu, zatim nagrada za najbolju regionalnu bolnicu dodijeljenu u Kanu i “ESQR Quality Choice Prize 2016” dodjeljena u Berlinu.

Svjetski uspjesi i regionalno osvajanje tržišta samo su dodatno inspirisali doktore banjalučke klinike “Svjetlost” da i građanima BiH ponude najbolju uslugu u Bihaću, Tesliću, Derventi i Čelincu gdje ordiniraju svake sedmice.

Ipak, ono što je svakako garant za uspješnu 2017. godinu su ljudi – jer su u prošloj godini stasali mladi naraštaji koji su postali doktori specijalisti, a zaposlena sui tri nova mlada ljekara i dvije medicinske sestre.

Kliniku “Svjetlost” Banja Luka u ovoj godini očekuje i preseljenje u novi, moderniji i funkcionalniji prostor koji će dodatno unaprijediti pružanje usluga iz svih oblasti.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content