Popust za podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka u novembru

Klinika Svjetlost Banja Luka blafaro akcija

Odličnu sezonu najboljih akcija nastavljamo i u novembru!

Nakon uspješne akcije popusta na lasersku korekciju dioptrije, odlučili smo da pred praznike obradujemo i one koji žele da podignu kapke ili uklone podočnjake! Odobravamo 20% popusta na oba zahvata do kraja novembra. Zato rezervišite svoj termin što prije!

Novost u novembru je i činjenica da će se konsultacije prije zahvata obavljati online, tako da ćete ih moći obavljati iz udobnosti svog doma ili bilo kojeg drugog mjesta na kojem se nalazite.

Za sve one koji su imali u planu ovaj zahvat, Klinika Svjetlost Banja Luka ima važnu informaciju. U našoj klinici rez na gornjim kapcima radimo posebnim elektro nožem sa kojim nema krvarenja, a otečenost poslije operacije je minimalna što u praksi znači da će i oporavak trajati još kraće.

Kada je u pitanju uklanjanje podočnjaka, taj zahvat radimo kroz unutrašnji dio kapaka što praktično znači da nema rezova, i ne, nema šavova.

Efekte oba zahvata vidite odmah, a već nakon sedam dana se možete vratiti svojim normalnim, svakodnevnim obavezama.

Prepustite se rukama stručnjaka sa godinama iskustva i sjajnim rezultatima iza sebe, a sebi poklonite ono što ste oduvijek željeli – novu mladost na vašem licu.

Sve informacije možete dobiti na našoj Facebook ili Instagram stranici, ili putem besplatnog info telefona 0800 50 113.

Ukoliko želite da saznate više o ovim zahvatima pročitajte odgovore na najčešće postavljana pitanja ovdje.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.