Oktobar u klinici Svjetlost Banja Luka – Popust na lasersko skidanje dioptrije!

popust na lasersko skidanje dioptrije oktobar

Da! Ovo je vaš srećan dan!

Za sve one koji se u oktobru odluče za lasersku korekciju dioptrije – pripremili smo čak 20% popusta na cjelokupan zahvat!

Da! Dobro ste pročitali!

Sada je pravo vrijeme da pronađete tih 8 minuta u svom rasporedu, da se prepustite najvećim stručnjacima i da iz naše klinike izađete kao potpuno novi ljudi s novom svjetlošću u očima!

Kako popust može biti vaš?

  • U inboxu naše Facebook ili Instagram stranice nam ostavite broj telefona
  • Nazovite nas na 0800 50 113
  • Pošaljite Viber/WhatsApp poruku na 00387 66 916 445

A mi ćemo se s vama dogovoriti oko datuma koji vam za zahvat najviše odgovara.

Popust se odnosi na termine u oktobru i novembru.

Oktobar je već postao bolji, zar ne?

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftamologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftamologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftamologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content