Podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka – velika akcija u martu! 20% popusta na oba zahvata!

Lice je ono najistaknutije na nekoj osobi, ono prvo što vidimo i posljednje što zaboravimo. Izraz nečijeg lica poručuje toliko beskonačno mnogo, htjeli mi to ili ne. Lice, a naročito oči, daju onaj najupečatljiviji utisak koji ostavljamo ne samo na druge, već i sami na  sebe. Jedan pogled u ogledalo prilikom jutarnjeg umivanja je i više nego dovoljan da postavi ton našem jutru a odatle i danu. Kada posmatramo sami sebe, svi želimo da nas dočeka prizor energične, vitalne i nasmijane osobe koja izgleda spremno za novi dan i njegove avanture, zar ne?

Bez obzira na stvarno stanje našeg duha i trenutno raspoloženje, teški i opušteni kapci nam daju bezenergičan i nezainteresovan izgled. Umjesto želje za životom i aktivnosti, višak kože na kapcima odaje utisak da smo malaksali, bezvoljni i da samo čekamo da se vratimo nazad u krevet. Takođe, napireni kapci vizuelno dodaju i do nekoliko decenija na naš izgled. Ono što je još važnije, pored načina na koji nas doživljavaju drugi, sve više ćemo tako izgledati i sami sebi kad god se pogledamo u ogledalo pa će nam biti sve lakše da zaista i povjerujemo u tu sliku sebe.

Pored estetskih i emotivnih neugodnosti, spušteni kapci predstavljaju i značajan funkcionalni problem, jer ograničavaju prostor vidnog polja. Naš prozor u svijet se tako efikasno smanjuje, a načini na koje naše tijelo pokušava da kompenzuje taj gubitak nisu efikasni. Pojačan rad očnih i čeonih mišića uzrokuje naprezanja i glavobolje, pa ćemo stvarno i željeti da se vratimo u krevet što prije.

A tu su i podočnjaci. Neželjene kesice ispod očiju koje su nerijetko i neugodne tamnije boje u odnosu na ostatak lica što ih čini dodatno primjetnim. Izražajni podočnjaci automatski asociraju na neispavanost i brojne probleme, što svakako nije slika sebe koji želimo da projektujemo svijetu.

Proljeće tradicionalno predstavlja buđenje prirode, energičnost i vitalnost. Stoga, sasvim je prirodno da se sa dolaskom toplijih dana i mi želimo osjećati a i izgledati što lakše, odmornije i živahnije.

Podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka će vam pružiti baš to! Za samo 45 minuta po zahvatu ili prosječno vrijeme trajanja epizode neke serije možete brzo i jednostavno u potpunosti transformisati svoj izgled.

Odstranjivanje viška kože sa kapaka će ukloniti brojne godine sa vašeg lica, te ćete izgledati odmornije, svježije i energičnije. Vitalniji utisak koji ćete ostavljati na druge ljude će zasigurno uticati i na to kako se i sami osjećate i pružati vam motivaciju. Uklanjanje podočnjaka će vam dati svježiji i zdraviji izgled, a proširenje vidnog polja samo je jedna od brojnih prednosti koje nosi ovaj zahvat.

Upravo zbog toga je neumorni tim Specijalne bolnice Svjetlost pripremio posebnu proljećnu akciju za zahvate befaroplastike. U toku marta podignite kapke i uklonite podočnjake uz uštedu od 20% i pokažite svijetu novu, odmornu i vedru verziju sebe.

Oslobodite se tog nepotrebnog tereta i  proširite granice svijeta koji vidite. Ne dozvolite da još jedno proljeće dočekate ne pruživši si onaj najbolji izgled i osjećaj koji zaslužujete.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.