Klinika Svjetlost Banja Luka – Trifokalna sočiva prvi put u RS

panoptix trifokalna sociva klinika svjetlost

Trenutno najsavremenija intraokularna sočiva za korekciju svih vrsta dioptrija od danas možete naći i u Republici Srpskoj, tačnije u klinici Svjetlost Banja Luka. Ova sočiva daju odličan vid na daljinu, srednju daljinu, kao i na blizinu. Dosadašnja sočiva mogla su da koriguju dobro samo jednu od dioptrija.

«Velika nam je čast što smo baš mi dobili prvi mogućnost da u Republici Srpskoj počnemo s primjenom ovih sočiva. Ta sočiva su budućnost oftalmologije i drago nam je što idemo u korak sa svjetskom oftalmologijom. Dioptrija više ne mora i ne smije biti bauk,» istakao je dr Bojan Kozomara, direktor klinike Svjetlost Banja Luka.

Proizvođač ovih sočiva je vodeća firma u svijetu koja već 70 godina radi na razvoju novih lijekova i pomagala u segmentu oftalmologije.

Da biste saznali da li ste kandidat za ugradnju ove vrste sočiva, dovoljno je da se zakažete za pregled putem telefona 0800 50 113 i u doktori će vam dati sve potrebne informacije. Oporavak nakon ovog zahvata traje samo pet dana i nakon toga vaše oči dobiće novu priliku za još bolji pogled na svijet.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftamologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftamologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftamologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

1Comment
  • Mark
    Posted at 08:40h, 10 Septembra Komentariši

    Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Post A Comment

Skip to content