{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Od 1.10. klinika Svjetlost Banja Luka na novoj lokaciji

klinika svjetlost banja luka - nova lokacija

Kliniku Svjetlost Banja Luka od 1.10. možete pronaći na novoj lokaciji – u poslovnoj zgradi Agram Euroherc, na 6. spratu.

Nova lokacija donosi veći broj operacionih sala i ambulanti, što će omogućiti da liste čekanja budu još manje, a rad doktora i drugog osoblja još efikasniji.

U novootvorenom prostoru pacijenti će imati prilike da obave i neke preglede koje do sada nije bilo moguće obaviti u Republici Srpskoj. To je naš cilj – ponuditi našim pacijentima i građanima Republike Srpske, ali i cijele BiH, najbolju sulugu koja je u skladu sa evropskim oftalmološkim trendovima,» rekao je dr Bojan Kozomara, direktor klinike Svjetlost Banja Luka.

Ukoliko želite da se zakažete za pregled, to možete uraditi već danas klikom na link ili pozivom na broj telefona 0800 50 113.

Radujemo se vašem dolasku!

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content