{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Obavještenje pacijentima

Dragi naši pacijenti,

s obzirom na novonastalu epidemiološku situaciju vezano uz širenje SARS-CoV-2 virusa i bolesti COVID-19, Specijalna bolnica za oftalmologiju Svjetlost obavještava sve pacijente da nastavljamo s radom u punom opsegu svojih aktivnosti te uvodimo preventivne mjere zaštite pacijenta, članova njihovih porodica i zaposlenika bolnice.

Kako bi spriječili širenje COVID-19 virusa molimo Vas da:

  • Dolazite na pregled u tačno određeno vrijeme kako bi spriječili gužvu u čekaonici
  • Izbjegavajte dovoditi pratnju koja nije nužna
  • Po dolasku operite i dezinfikujte ruke
  • Ukoliko imate povišenu temperaturu i kašalj ili ste boravili u područjima zahvaćenim COVID-19 epidemijom molimo Vas da ne dolazite u Kliniku nego savjet zatražite telefonski.

 

Hvala na razumijevanju!

 

Vaša,

Specijalna bolnica za oftalmologiju „Svjetlost“ Banja Luka

 

Specijalna bolnica za oftalmologiju „Svjetlost“ Banja Luka: + 387 51 439 591

[email protected]

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content