{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Novo! Kreditna linija Synergy za sve one koji žele da koriguju dioptriju za blizinu

Kako bismo vam bez velikog finansijskog opterećenja omogućili da imate savršen vid, u saradnji sa Ziraat bank BiH osmislili smo kreditnu liniju „Synergy“.

Ona podrazumjeva:

– Kreditno finansiranje operacije korekcije dioptrije najmodernijim multifokalnim sočivima „Synergy“ američke kompanije „Johnson&Johnson Vision“

– Otplatu kredita na do 36 jednakih mjesečnih rata

– 0% kamate

– Brzu i jednostavnu proceduru kreditnog zahtjeva

Šta je potrebno da uradite?
Ukoliko imate dioptriju na daljinu i na blizinu, ili samo dioptriju na blizinu, pozovite 0800 50 113 i zakažite svoj pregled.
Nakon obavljenog predoperativnog pregleda i konsultacija sa doktorom, možete pristupiti podnošenju zahtjeva za „Synergy“ kredit u Ziraat bank BiH. Po odobrenju kredita, zakazujemo vaš termin za operativni zahvat.

I znate šta je najbolje od svega?

Već 24-48h nakon zahvata imaćete odličan vid.

Neke stvari se čine nemoguće, ali su u rukama naših stručnjaka i te kako moguće.

Pridružite se desetinama hiljada onih koji zahvaljujući „Synergy“ sočivima imaju savršen vid do kraja života.

Čekamo vas!
0800 50 113.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content