{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Mjesec darivanja u klinici Svjetlost: 20% popusta na lasersko uklanjanje dioptrije!

Decembar je poznat kao mjesec darivanja i zato smo mi odlučili da vam tokom cijelog decembra POKLONIMO POPUST od 20% na lasersko uklanjanje dioptrije, jer vam od srca želimo da u Novu 2021. godinu uđete sa savršenim vidom!

Lasik je metoda za sve one koji imaju više od 18 godina i žele se bezbolno i trajno riješiti naočala, kontaktnih sočiva i koji sebi žele priuštitit savršen vid do kraja života. Zahvat traje samo 8 minuta, a čitav postupak oporavka se sastoji iz toga da žmirite 24 sata nakon zahvata i onda narednih 20 dana ukapavate kapi. Zakazivanjem termina u decembru mjesecu ostvarićete uštedu od 400 KM na korekciju vašeg vida.

Laserska korekcija dioptrije je u potpunosti bezbolan zahvat koji organizam lako podnosi pa naknadno zadržavanje u bolnici nije potrebno.

 Zakažite pregled već danas pozivom na broj: 051 439 591.

 

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content