{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Mart 2021. – mjesec žena u klinici Svjetlost Banja Luka

klinika svjetlost osmi mart

Da li si oduvijek željela da skineš dioptriju, ali ti je uvijek falilo malo da bi donijela tu odluku?

Imamo to malo i mnogo više od malo!

U martu ti poklanjamo 20% popusta, a sve zato jer je mjesec mart, mjesec žena. Neka ovaj popust bude naš poklon za Dan žena. Iako mi, kao klinika čiju većinu tima čine žene, znamo da je svaki mjesec – mjesec žena! Dovoljno je da se javiš u naš inbox na Facebook stranici ili na telefon 0800 50 113.

Srećan vam 8. Mart, dan onih bez kojih svijet ne bi imao tu posebnu svjetlost!

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content