Klinika Svjetlost Banja Luka dobila svog šestog specijalistu

Miloš Milićević

Klinika Svjetlost Banja Luka uvijek ima razlog za slavlje! Ovih dana je to završena specijalizacija dr Miloša Milićevića koji je nakon 4 godine konstantne edukacije postao šesti specijalista naše klinike.

Dr Miloš Milićević sa svoje 34 godine i dugogodišnjim iskustvom u oftalmologiji specijalizovao se posebno za rad s djecom koji mu, kako i sam kaže, donosi najviše zadovoljstva. Polaganjem ovog najvažnijeg testa iz oftalmologije upisao se na listu najvećih profesionalaca klinike i u narednom periodu će još više doprinijeti razvoju sektora dječije oftalmologije na klinici.

«Sve vrijeme u toku specijalizacije sam imao nesebičnu podršku cijelog tima klinike. Raditi u timu koji te konstantno podstiče da budeš još bolji, da učiš i svoje znanje primjenjuješ je zaista najveći podsticaj za svakog profesionalca. Rad sa djecom i njihovim očima u razvoju je nešto čemu ću se i u budućnosti posvećivati,» istakao je dr Milićević.

Tim klinike Svjetlost pretežno čine mladi ljudi, profesionalci, koji svoju budućnost vide baš tu i u tom smjeru se i razvijaju.

Čestitamo dr Milićeviću i radujemo se i novim specijalistima u našem timu!

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.