Jul u klinici Svjetlost: 20% popusta na lasersko uklanjanje dioprije i lasersku blefaroplastiku!

Popust od 20% na lasersko uklanjanje dioptrije (lasik) i lasersko uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka (blefaroplastika) trajaće do kraja jula u Specijalnoj oftalmološkoj bolnici “Svjetlost”.

Lasik je metoda za sve one koji imaju više od 18 godina i žele se bezbolno i trajno riješiti naočala, kontaktnih sočiva i priuštitit sbi savršen vid do kraja života. Zahvat traje samo 8 minuta, a čitav postupak oporavka se sastoji iz toga da žmirite 24 sata nakon zahvata i onda narednih 20 dana ukapavate kapi. Zakazivanjem termina u julu mjesecu ostvarićete uštedu od 400 KM na korekciju vašeg vida.

 S druge strane ako želite sebi pokloniti podmlađen izgled lica, tačnije okoloočnog područja, onda je Blefaroplastika što definitivno treba da uzmete u obzir. Riječ je o jednodnevnom hirurškom zahvatu koji se izvodi sa ciljem korekcije (podizanja) gornjih kapaka i uklanjanja podočnjaka za samo 30 minuta. Za razliku od dosadašnjih metoda, poput korekcije električnim nožem, laserska korekcija kapaka i podočnjaka je mnogo manje invazivan zahvat, što omogućuje manje podliva i otoka, a tako garantuje brži i lakši tok oporavka. U julu uštedite 300 KM za korekciju kapaka i 400 KM za korekciju podočnjaka ovom inovativnom metodom.

I laserska korekcija dioptrije i laserska blefaroplastika su u potpunosti bezbolni zahvati koje organizam lako podnosi pa naknadno zadržavanje u bolnici nije potrebno.

 Zakažite pregled već danas pozivom na broj: 0800 50 113.

 

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.