Još jedno veliko međunarodno priznanje za Kliniku Svjetlost

klinika svjetlost ISO standard

Opatija, 27. april 2017. – Nakon osvojenih nagrada u Cannesu, Berlinu i Milanu, Klinika Svjetlost je na International Medical Travel Journal – IMTJ, jednom od najznačajnijih summita zdravstvenog turizma u svijetu, drugoplasirana klinika u kategoriji “International Eye Clinic of the Year”.

Opatija je od 24. do 27. travnja ugostila IMTJ Medical Travel Summit 2017. kojeg su organizovali International Medical Travel Journal i kompanija Intuition Communication iz Velike Britanije u saradnji s Klasterom zdravstvenog turizma Kvarnera.

Summit je okupio vrhunske evropske stručnjake iz području zdravstvenog turizma iz više od 45 zemalja svijeta, a dodijeljene su nagrade najboljima i najzaslužnijima koji svojim radom, znanjem i profesionalnošću doprinose razvoju svoje struke, pronose ime svog grada, države i ustanove.

Klinika Svjetlost konkurisala je u kategoriji “International Eye Clinic of the Year” u kojoj je proglašena drugom najboljom klinikom na svijetu. Prednost pred Klinikom Svjetlost imala je jedino renomirana Moorfields Eye Hospital iz Dubaija.

Ovo je još jedno veliko međunarodno priznanje kojim se potvrđuje kvalitet i svrstava Kliniku Svjetlost među vodeće oftalmološke klinike u svijetu.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.