{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

ISO 9001:2015 – Usluge u Klinici Svjetlost podignuta na novi nivo

klinika svjetlost ISO standard

Klinika Svjetlost Banja Luka je za još jedan nivo podigla standard kvaliteta svojih usluga, te je dobila ISO 9001:2015 sertifikat kvaliteta.

ISO 9001 je međunarodni standard koji definiše zahtjeve za sistem upravljanja kvalitetom. Organizacijama poput klinike Svjetlost Banja Luka ovakvi standardi su potrebni kako bismo pokazali da budemo dosljedni u obezbjeđivanju usluga koje prvenstveno yadovoljavaju naše pacijente i regulatorne zahtjeve.

Najnovija verzija ISO standarda, ISO 9001:2015 najnovija je verzija standarda i zato smo vrlo ponosni jer je klinika Svjetlost Banja Luka ispunila sve zahtjeve standarda i s ponosom postala dio svjetskih organizacija koje se ovim standardom mogu pohvaliti.

Ukratko, imati ovaj standard znači:

  • Biti potpuno usredsređen na pacijenta
  • Imati menadžment koji potpuno preuzima odgovornost za sve odluke i procese
  • Timski rad u kojem zaposleni predstavljaju srž poslovanja, a svi naši zaposleni to i jesu
  • Kontinuirano raditi na poboljšanju svog rada

Nastavićemo da radimo onako kako smo to radili i prethodnih 10 godina – u smjeru potreba naših pacijenata, rasta i razvoja tima i unapređenja tehničkih uslova u kojima radimo na korist ne samo naših pacijenata, nego uopšte oftalmologije Republike Srpske.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content