Dočekajte lijepo vrijeme sa novim pogledom na svijet!

Doslovno.

Da li ste spremni za životne promjene na bolje? Da li želite da si olakšate život i pojednostavite i uljepšate svakodnevnicu?

Da li želite savršen vid na daljinu bez kontaktnih sočiva ili naočala i to zauvijek?

Ne samo da vam naš tim iz Specijalne bolnice Svjetlost Banja Luka omogućava baš to, već vam do kraja februara nudi i uštedu od čak 400 KM!

Laserska korekcija dioptrije u potpunosti će ukloniti sve dioptrije na daljinu u visini od +6 do -10 kao i cilindre. Da odmah odgovorimo i na najčešće pitanje koje nam postavljaju naši pacijenti: zahvat je u potpunosti bezbolan, a radi se u lokalnoj anesteziji. Naime, prije samog zahvata pacijentu se kapi sa anestetikom nanose direktno na oko, a daje im se i sredstvo za smirenje koje omogućava što veći stepen opuštanja i ugodnosti.

Da, zahvat koji traje manje od 10 minuta poboljšaće vam kompletan ostatak života!

Nakon zahvata, spremni ste za povratak svakodnevnom životu i uobičajenim aktivnostima već u roku od nekih 48 sati. Postoperativni oporavak podrazumijeva redovno korištenje terapije koju vam propiše doktor, izbjegavanje trljanja oka i dizanje teških predmeta prve tri do četiri sedmice, kao i izbjegavanje prašine, bazena, sauna i svega drugog što bi moglo kontaminirati oko u tom periodu. To je sve!

Zato nema razloga za strah i oklijevanja. Iskoristite ovaj fantastični popust – laserski uklonite dioptriju na daljinu i uštedite 400 KM.

Do kraja februara cijena je snižena čak 20%, a u to su uključene i tri kontrole (sutradan, sedam i mjesec dana poslije zahvata) kao i sva potrebna terapija.

Pozovite 051 439 591 ili nam pišite na Viber ili Whatsapp na broj 066 916 445 i prijavite se što prije jer se broj slobodnih termina smanjuje iz sata u sat.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.