{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Dočekajte lijepo vrijeme sa novim pogledom na svijet!

Doslovno.

Da li ste spremni za životne promjene na bolje? Da li želite da si olakšate život i pojednostavite i uljepšate svakodnevnicu?

Da li želite savršen vid na daljinu bez kontaktnih sočiva ili naočala i to zauvijek?

Ne samo da vam naš tim iz Specijalne bolnice Svjetlost Banja Luka omogućava baš to, već vam do kraja februara 2021. nudi i uštedu od čak 400 KM!

Laserska korekcija dioptrije u potpunosti će ukloniti sve dioptrije na daljinu u visini od +6 do -10 kao i cilindre. Da odmah odgovorimo i na najčešće pitanje koje nam postavljaju naši pacijenti: zahvat je u potpunosti bezbolan, a radi se u lokalnoj anesteziji. Naime, prije samog zahvata pacijentu se kapi sa anestetikom nanose direktno na oko, a daje im se i sredstvo za smirenje koje omogućava što veći stepen opuštanja i ugodnosti.

Da, zahvat koji traje manje od 10 minuta poboljšaće vam kompletan ostatak života!

Nakon zahvata, spremni ste za povratak svakodnevnom životu i uobičajenim aktivnostima već u roku od nekih 48 sati. Postoperativni oporavak podrazumijeva redovno korištenje terapije koju vam propiše doktor, izbjegavanje trljanja oka i dizanje teških predmeta prve tri do četiri sedmice, kao i izbjegavanje prašine, bazena, sauna i svega drugog što bi moglo kontaminirati oko u tom periodu. To je sve!

Zato nema razloga za strah i oklijevanja. Iskoristite ovaj fantastični popust – laserski uklonite dioptriju na daljinu i uštedite 400 KM.

Do kraja februara cijena je snižena čak 20%, a u to su uključene i tri kontrole (sutradan, sedam i mjesec dana poslije zahvata) kao i sva potrebna terapija.

Pozovite 051 439 591 ili nam pišite na Viber ili Whatsapp na broj 066 916 445 i prijavite se što prije jer se broj slobodnih termina smanjuje iz sata u sat.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content