Besplatni pregledi za djecu u banjalučkim vrtićima

klinika svjeltost besplatan pregled za djecu u vrticima

Klinika Svjetlost Banja Luka uvijek misli na one najmlađe, konstantno, kroz sve svoje komunikacione kanale, podsjećajući koliko je važno da djeca na vrijeme krenu, već od treće godine života, na redovne oftalmološke preglede.

U tom smislu otišli smo i korak dalje pa smo ordinacije prenijeli na mjesta koja su djeci draža i na kojima se osjećaju sigurnije – u dnevne boravke banjalučkih vrtića. Ovih dana obavljeno je nekoliko stotina skrininga vida banjalučkih mališana, i to sve kroz igru i razgovor s djecom.

Doktorice Ernesta Potkonjak i Dajana Abdulaj provele su cijeli dan u vrtićima «Maslačak» i «Ciciban» i rezultati su zadovoljavajući.

«Djeca su odlično reagovala, sarađivala su i shvatila to kao igru, a mi smo kroz skrining dali preporuke vaspitačicama koje će ih prenijeti roditeljima. Oči sve djece su najvažnije, jer je pred njima toliko toga što bi tek trebalo da vide,» istakla je dr Dajana Abdulaj.

Klinika Svjetlost Banja Luka će s ovom praksom nastaviti i u narednom periodu, a ukoliko i vi želite da dovedete dijete na oftalmološki pregled, možete nam se javiti na besplatni broj 0800 50 113.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.