Besplatan prevoz za pacijente van Banjaluke!

Klinika Svjetlost pored inovacija koje uvodi u svoje poslovanje i unaprijeđenja na tom planu, konstantno radi i na svojoj društvenoj odgovornosti, vraćajući tako zajednici za ukazano povjerenje.

Jedna od aktivnosti koje za krajnji cilj imaju zadovoljstvo pacijenta i adekvatnu brigu jeste i besplatan prevoz za sve pacijente van Banjaluke koji odluče da neki od operativnih zahvata izvrše upravo u klinici Svjetlost Banja Luka.

“Svakodnevno nam se javljaju pacijenti iz cijele BiH koji žele da kod nas riješe neki od oftalmoloških problema i često se dešavalo da je prevoz jedini i veliki problem. Zato smo odlučili da taj problem riješimo zajedničkim snagama, te smo obezbijedili komforan prevoz koji sve naše pacijente dovozi na našu kliniku i nakon izvšenog zahvata vraća ih u mjesto prebivališta.”

Ono što je takođe važno naglasiti jeste i činjenica da je prevoz prilagođen i za lica sa invaliditetom, te je na taj način omogućeno svim pacijentima da koriste ovu uslugu.

Sve funkcioniše na principu dogovora. Prilikom zakazivanja operativnog zahvata, pacijent ima priliku da zatraži i ovu uslugu. U skladu sa dogovorenim terminom operativnog zahvata i razdaljinom od mjesta prebivališta do klinike, dogovara se i termin prevoza. U konačnici, pacijent ima jednu brigu manje i može da se adekvatno pripremi za predstojeći operativni zahvat.

Klinika Svjetlost nastavlja da gradi svoj put uspjeha uzimajući uvijek u obzir želje i potrebe pacijenata, kao i prostor na kojem živimo i radimo. Zadovoljstvo i ozdravljenje svih naših pacijenta je zajednički cilj i klinike i pacijenata i to je upravo ono na čemu gradimo svoje poslovanje.

PODIJELI NA

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.