{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Besplatan prevoz za pacijente van Banjaluke!

Klinika Svjetlost pored inovacija koje uvodi u svoje poslovanje i unaprijeđenja na tom planu, konstantno radi i na svojoj društvenoj odgovornosti, vraćajući tako zajednici za ukazano povjerenje.

Jedna od aktivnosti koje za krajnji cilj imaju zadovoljstvo pacijenta i adekvatnu brigu jeste i besplatan prevoz za sve pacijente van Banjaluke koji odluče da neki od operativnih zahvata izvrše upravo u klinici Svjetlost Banja Luka.

“Svakodnevno nam se javljaju pacijenti iz cijele BiH koji žele da kod nas riješe neki od oftalmoloških problema i često se dešavalo da je prevoz jedini i veliki problem. Zato smo odlučili da taj problem riješimo zajedničkim snagama, te smo obezbijedili komforan prevoz koji sve naše pacijente dovozi na našu kliniku i nakon izvšenog zahvata vraća ih u mjesto prebivališta.”

Ono što je takođe važno naglasiti jeste i činjenica da je prevoz prilagođen i za lica sa invaliditetom, te je na taj način omogućeno svim pacijentima da koriste ovu uslugu.

Sve funkcioniše na principu dogovora. Prilikom zakazivanja operativnog zahvata, pacijent ima priliku da zatraži i ovu uslugu. U skladu sa dogovorenim terminom operativnog zahvata i razdaljinom od mjesta prebivališta do klinike, dogovara se i termin prevoza. U konačnici, pacijent ima jednu brigu manje i može da se adekvatno pripremi za predstojeći operativni zahvat.

Klinika Svjetlost nastavlja da gradi svoj put uspjeha uzimajući uvijek u obzir želje i potrebe pacijenata, kao i prostor na kojem živimo i radimo. Zadovoljstvo i ozdravljenje svih naših pacijenta je zajednički cilj i klinike i pacijenata i to je upravo ono na čemu gradimo svoje poslovanje.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content