{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Anti-age mjesec u Specijalnoj bolnici Svjetlost!

Ako ste i vi maštali o tome da uklonite neželjene tragove godina i nepotrebnu težinu sa svog lica i vratite mu mladalački izgled, da izgledate svježije i odmornije – SADA je pravo vrijeme za to!

U mjesecu JUNU 2021. donosimo čak DVIJE akcije:

– 20% popusta na lasersko uklanjanje podočnjaka i podizanje kapaka

– 40% popusta na tretman botoksom u predjelu čela i okoloočnog poručja

Lice je ono najistaknutije na nekoj osobi, ono prvo što vidimo i posljednje što zaboravimo. Izraz nečijeg lica poručuje beskonačno mnogo, htjeli mi to ili ne. Lice, a naročito oči, daju onaj najupečatljiviji utisak koji ostavljamo ne samo na druge, već i sami na sebe. Jedan pogled u ogledalo prilikom jutarnjeg umivanja je i više nego dovoljan da postavi ton našem jutru a odatle i danu. Kada posmatramo sami sebe, svi želimo da nas dočeka prizor energične, vitalne i nasmijane osobe koja izgleda spremno za novi dan i njegove avanture, zar ne?

Bez obzira na stvarno stanje našeg duha i trenutno raspoloženje, teški i opušteni kapci nam daju bezenergičan i nezainteresovan izgled. Umjesto želje za životom i aktivnosti, višak kože na kapcima odaje utisak da smo malaksali, bezvoljni i da samo čekamo da se vratimo nazad u krevet. Takođe, podbuli kapci vizuelno dodaju i do nekoliko decenija na naš izgled. Ono što je još važnije, pored načina na koji nas doživljavaju drugi, sve više ćemo tako izgledati i sami sebi kad god se pogledamo u ogledalo pa će nam biti sve lakše da zaista i povjerujemo u tu sliku sebe.

Pored estetskih i emotivnih neugodnosti, spušteni kapci predstavljaju i značajan funkcionalni problem, jer ograničavaju prostor vidnog polja. Naš prozor u svijet se tako efikasno smanjuje, a načini na koje naše tijelo pokušava da kompenzuje taj gubitak nisu efikasni. Pojačan rad očnih i čeonih mišića uzrokuje naprezanja i glavobolje, pa ćemo onda stvarno i željeti da se vratimo u krevet što prije.

A tu su i podočnjaci. Neželjene kesice ispod očiju koje su nerijetko i neugodne tamnije boje u odnosu na ostatak lica a što ih čini dodatno primjetnim. Izražajni podočnjaci automatski asociraju na neispavanost i brojne probleme, što svakako nije slika sebe koji želimo da projektujemo svijetu.

Jednako tako ne želimo izgledati ni izmučeno brigama i stresom, znatno starije nego što zapravo jesmo. Baš to je najčešći utisak koji ostavljaju izražene bore, naročito kada se nalaze u području čela i oko očiju. Zašto bismo ih onda trpili kada ne moramo?

U samo 10-tak minuta koliko traje tretman botoksom odnosno za manje od 45 minuta po zahvatu koliko biste izdvojili za blefaroplastiku možete brzo i jednostavno u potpunosti transformisati svoj izgled.

Odstranjivanje viška kože sa kapaka će ukloniti brojne godine sa vašeg lica, te ćete izgledati odmornije, svježije i energičnije. Vitalniji utisak koji ćete ostavljati na druge ljude će zasigurno uticati i na to kako se i sami osjećate i pružati vam motivaciju. Uklanjanje podočnjaka će vam dati svježiji i zdraviji izgled, a proširenje vidnog polja samo je jedna od brojnih prednosti koje nosi ovaj zahvat. Tretman botoksom u čeonoj odnosno okoloočnoj regiji će ukloniti neželjene bore i spriječiti stvaranje novih, dajući vam mladolik i energičan izgled.

Upravo zbog toga je neumorni tim Specijalne bolnice Svjetlost pripremio posebnu junsku akciju na tretmane botoksom i zahvate laserske befaroplastike. Samo u toku ovog mjeseca uklonite bore sa čela i okoloočnog područja uz uštedu od nevjerovatnih 40% ili laserski podignite kapke i uklonite podočnjake uz uštedu od 20% i pokažite svijetu novu, odmornu i vedru verziju sebe.

Oslobodite se tog nepotrebnog tereta i proširite ne samo granice svijeta koji vi vidite nego i načina na koji svijet vidi vas. Dočekajte ljeto u svom najboljem izdanju – srećni i zadovoljni svojim izgledom i odišući samopouzdanjem!

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content