{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

Akcije u Specijalnoj bolnici Svjetlost koje se NE PROPUŠTAJU!

Zašto je vrijeme da skinete dioptriju?

Daleko bolje pitanje je: a zašto da ne?

Naočale su možda korisne, ali generalno nisu pretjerano praktične.

Muka s njima i zimi i ljeti: ili se zamagle kad uđete u neku prostoriju pa ste funkcionalno slijepi i škljite; ili dioptrijske mijenjate za sunčane čim izađete vani, pa onda opet uzimate dioptrijske kad uđete u neku prostoriju i tako u nedogled. Te se prljaju pa ih stalno nešto briskate i čistite; te vam smetaju da legnete i namjestite se, a koliko ste samo vremena proveli panično ih tražeći okolo dok kasnite a one su vam sve vrijeme bile na licu?

Kontaktna sočiva se možda čine kao bolji izbor, ali imaju i ona svojih (prilično ozbiljnih) nedostataka. Ukoliko vam i mogu u potpunosti korigovati vid, što nije slučaj sa svim dioptrijama, potrošna su pa često morate nabavljati nova, a da ni ne spominjemo koliko se lako gube. Pored toga, njihovo svakodnevno stavljanje i skidanje vam oduzima dragocjeno vrijeme, a nije praktično ni u smislu prostora i potrepština jer podrazumijeva i dodatnu aparaturu. Čak i ako savršeno održavate higijenu sočiva, očiju i ruku, ona i dalje podrazumijevaju da svakodnevno imate strano tijelo na jednom od najosjetljivijih organa i da izazivate fizička oštećenja oka.

Mi imamo rješenje! Lasersko uklanjanje dioptrije je izrazito brz i prilično jednostavan način da se jednom za svagda riješite svih ovih muka.

Laserskim uklanjanjem se reguliše dioptrija od -10 do +6, a zahvat traje svega 8 minuta. Kako bi vam budućnost izgledala manje neizvijesno i maglovito, omogućavamo vam bolji vid na daljinu po cijeni nižoj nego ikad. Do kraja februara vam nudimo uštedu od 400 KM za ovaj zahvat. Ukoliko želite da saznate više, pogledajte iskustva doktora koji ne samo što je ovaj zahvat lično izveo preko 5000 puta, već je i sam uklonio dioptriju od -9 i tako omogućio savršen vid ne samo svojim pacijentima već i samom sebi.

 

YT video: Kako izgleda pregled prije zahvata: https://www.youtube.com/watch?v=tGH6jRS7i6U&t=1s

YT video: Kako izgleda zahvat skidanja dioptrije: https://www.youtube.com/watch?v=B04vZV0ADFA

YT video: Moje iskustvo skidanja dioptrije: https://www.youtube.com/watch?v=kwrXJ2Ydkss

 

Kako bi vam starost bila manje zastrašujuća te kako biste imali besprijekoran pogled na blizinu, u sklopu februarske akcije nudimo poseban popust na ugradnju multifokalnih sočiva. Ukoliko želite da nesmetano čitate knjige ili da se dopisujete sa najmilijima bez odmicanja ekrana, kontaktirajte nas do kraja februara 2021. i uštedite čak 600 KM po oku za ovaj zahvat.

Zato što smo svjesni koliko je važno ne samo dobro vidjeti već i dobro izgledati, takođe nudimo i usluge podizanja kapaka te uklanjanja podočnjaka. Brzo i efikasno si podarite mladolik, svjež i odmoran izgled te do kraja februara za ove usluge ostvarite uštedu od čak 20%.

Jer ste vi na prvom mjestu.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content