BESPLATAN INFO: 0800 50 113

Odličan martovski popust: 20% jeftinije podizanje kapaka i uklanjanje podočnjaka!

Ukoliko su vam dosadili otečeni, spušteni kapci i podočnjaci i želite pravo proljetno osvježenje vašeg lica, imamo sjajnu vijest! Kinika Svjetlost Banja Luka za vas ima sjajan popust na zahvate podizanja gornjih kapaka i uklanjanje podočnjaka.

  • popust iznosi 20% na ukupnu cijenu zahvata;
  • akcija traje do kraja marta ili popunjavanja svih termina;
  • konsultacije prije zahvata su besplatne!

Vrati mladalački izgled svom licu

Opuštena koža kapaka i kesice – podočnjaci – ispod očiju najčešći su razlozi zbog kojeg izgledamo iscrpljeno, umorno i starije. U pokušaju da ih se riješimo ili makar prikrijemo, trošimo sate i sate na različite tretmane, ali i mnogo novca na preparate za koje nismo sigurni ni da li djeluju. A da bismo ih se zaista riješili, potreban je samo jedan brz, efikasan i bezbolan zahvat nazvan blefaroplastika, kojim se licu vraća svjež i dugotrajan mladalački izgled.

Besplatne konsultacije prije zahvata

Ukoliko ste odlučili da iskoristite popust i zahvat obavite u martu, sve što vas zanima u vezi sa podizanjem kapaka i uklanjanjem podočnjaka možete saznati iz udobnosti doma ili bilo gdje drugdje da se nalazite. Za vas organizujemo online konsultacije, tokom kojih odgovaramo na sva vaša pitanja i nedoumice.

Brza i gotovo bezbolna procedura

U našoj klinici rez na gornjim kapcima radimo posebnim elektronožem, sa kojim nema krvarenja i otečenost nakon operacije je minimalna, što u praksi znači da će i sam oporavak trajati kraće. Kod uklanjanja podočnjaka, zahvat se radi kroz unutrašnji dio kapaka, bez rezova i šavova.

Brz oporavak i odmah vidljivi efekti

Sve zahvate u našoj klinici vrše stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom i stotinama uspješno izvršenih operacija. Ne samo da je sigurnost procesa zagarantovana, nego ste u prilici i da efekte oba zahvata vidite odmah. Uz to, već nakon sedam dana se vraćate svojim normalnim, svakodnevnim obavezama sa novim, svježim izgledom lica.

Kako zakazati termin?

Termin za konsultacije ili pregled možete zakazati na više načina. Najjednostavniji je da u nastavku popunite polja i u njih upišete podatke.

Nakon što primimo Vaš zahtjev i provjerimo slobodne termine, pozvaćemo Vas kako bismo dogovorili detalje.

BESPLATAN INFO: 0800 50 113
Skip to content