{ "@context": "http://schema.org", "@type": "MedicalOrganization", "name": "Specijalna oftalmološka bolnica Svjetlost Banja Luka", "address": { "@type": "PostalAddress", "streetAddress": "Bulevar srpske vojske 17", "addressLocality": "Banja Luka", "addressRegion": "Bosna i hercegovina", "postalCode": "78 000" }, "telephone": "+387 51 43 95 92", "url": "https://klinika-svjetlost.ba/", "specialty": { "@type": "MedicalSpecialty", "name": "Ophthalmology" } }

20 godina klinike Svjetlost: Priznanje za Bojana Kozomaru

proslava dvadeset godina klinike svjetlost

Klinika Svjetlost u Zagrebu obilježila je nedavno 20 godina postojanja glamuroznom proslavom u City Plazi u Zagrebu.

Od otvaranja 1998. godine do danas klinika je izrasla u najveću oftamološku kliniku u jugoistočnoj Europi sa centrima u Banjaluci, Sarajevu, Splitu, Budvi i Novom Sadu, a ove godine planirano je otvaranje centara u Prištini i Skoplju.

Svečanost su uveličali brojni gosti među kojima su predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, izaslanik predsjednika Predsjedništva BiH Rado Bošnjak, ministar zdravstva Milan Kujundžić i brojni drugi državnici i osobe iz javnog života.

Svečanost je bila i prilika da priznanja za trud, rad i zalaganje za uspjeh klinike na regionalnom nivou budu i nagrađeni. Tako se među onima koji su dobili posebno priznanje našao i direktor klinike Svjetlost Banja Luka, dr Bojan Kozomara koji je dio tima Svjetlosti već punu deceniju.

“Rad u klinici Svjetlost za mene je ne samo velika čast, nego i još veća obaveza. Biti dio projekta za koji niko nije ni sanjao da će uspjeti i dokazati svima da je nemoguće zapravo moguće je više od nagrade. Kako svjetlost inače predstavlja novi početak, ubijeđen sam da će ova nagrada biti samo izazov za još veće uspjehe,” istakao je dr Kozomara povodom ovog važnog priznanja.

Pred svim klinikama iz porodice Svjetlost je dugi niz uspješnih godina u kojima će, širom regiona, biti zaduženi za svjetlost očiju svakog od nas.

PODIJELI NA

+ posts

Dr Bojan Kozomara (Banjaluka, 30. decembra 1978) je doktor medicine, specijalista oftalmologije i direktor specijalne oftalmološke bolnice Svjetlost Banja Luka.

U svom rodnom gradu završio je Gimnaziju i Medicinski fakultet, a 2009. godine specijalizovao se za oblast oftalmologije. 2016. godine postao je magistar medicinskih nauka iz oblasti oftalmologije, a svoju profesiju usavršio je na Klinici za očne bolesti, VMA Beograd, Srbija, te na Klinici Oculistica Universita „Careggi“, u Firenci, Italija. Nakon završene specijalizacije u Italiji, odlučio se vratiti u rodnu Banjaluku i tu pokrenuti privatnu kliniku, koja će za vrlo kratko vrijeme postati popularna i prepoznatljiva u regionu, ali i svijetu.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.

Skip to content